Cautare

16308 de rezultate pentru "cat la suta au" (4.25 secunde)
Si astfel, primarii vor fi alesi la capatul unui singur tur de scrutin. ... Daca un candidat obtinea peste 50 la suta, era ales si puteam spune ca victoria sa a fost asigurata printr-un singur tur de scrutin.
Octavian Stireanu) Distributia candidaturilor USL la locale cuprinde o premiera:
Sorin Rosca Stanescu) Noul guvern pleaca, daca pleaca, cu stangul la drum. ... O tema extrem de actuala insa, care deja a intrat in dezbaterea publica, este raspunsul la intrebarea ce fel de guvern vom avea, daca vom avea?
"Statisticile indica intre 40.000 si 70.000 de copii abandonati, carora li se adauga alti 300.000 care au fost lasati singuri prin plecarea a peste trei milioane de persoane in strainatate.
Octavian STIREANU) Problema politica a Romaniei nu este ca liberalii si-au desemnat un candidat de premier din import, neavand pe cine din partid, ci mai ales ca Romania are un premier din import, care aspira sa ramana in functie si dupa alegeri.
Atragerea unui numar mare de investitori pe piata de capital ar aduce mai multe resurse financiare la bugetul de stat decat cresterea impozitului pe castigul de capital (castigul din tranzactiile bursiere), sustine directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache.
Oficialii Fondului spun ca este inca dificil de evaluat impactul cotei unice • FMI a acceptat un deficit bugetar de 0,7%, dar a adus in discutie majorarea TVA la 21% Efectul introducerii cotei unice asupra bugetului este inca dificil de evaluat si ar mai putea dura citeva saptamini sau chiar luni pina la stabilirea unui nivel de deficit bugetar, a declarat vineri, la Bucuresti, Jeroen Kremers, director executiv al constituentei FMI, din care face parte Romania.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a apreciat intr-o emisiune televizata realizata dupa denominare ca 80-90 la suta din rotunjirile de preturi s-au dus in jos inca inainte de introducerea leului nou pe piata. ... „Ne uitam la stabilitatea preturilor.
Conform unui studiu realizat de Compania Euromonitor Interna-tional, dintre tarile in curs de dezvoltare, Romania se afla pe primul loc la consumul de lactate.
„Trebuie sa privim si sa intelegem realist si fara tendinte demagogice cum putem beneficia de fonduri de aderare, fonduri care pot ajunge pina la 4 la suta din PIB.
2006 ar putea fi al doilea an in care Banca Nationala a Romaniei ar putea rata tinta de inflatie prognozata, de 5% dupa ce anul trecut indicele de preturi a depasit cu peste 1 procent obiectivul revizuit, de la 7,5 la 8,6%.
Guvernul va decide saptamana aceasta varianta prin care angajatii SNP Petrom vor putea cumpara un pachet de opt la suta din actiunile acestei societati. Potrivit ministrului Economiei, Ioan Codrut Seres, in prezent s-au propus doua variante:
Reprezentantii Google au precizat ca Google Mini va ajunge la pretul de 1.995 de dolari, avand capacitatea de a indexa pana la 50.000 de documente. Totodata, SearchAppliance va costa 30.000 de dolari, punand la dispozitie o capacitate de stocare de 500.000 de documente.
Romtelecom a pregatit o promotie pentru ADSL Express si ClickNet Express care se va desfasura pana la sfarsitul lunii iunie, adresandu-se tuturor celor interesati sa se conecteze la internet folosind tehnologia ADSL.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de biroul de relatii cu presa al companiei, acest serviciu va fi pus la dispozitia clientilor la inceputul anului viitor, avand o calitate exceptionala si preturi competitive.
Vor fi sustinute, prin alocatii financiare nerambursabile de maxim 50.000 euro, investitiile realizate de beneficiarii eligibili, in procent de pina la 60 la suta din valoarea proiectelor, la care se adauga un credit de 25 la suta din contravaloarea totala, contributia intreprinzatorilor acceptati fiind de 15 la suta.
Autoritatile romane nu reusesc sa construiasca macar 100 de kilometri de autostrada pe an, dar la biruri se gandesc.
La câteva luni dupa aderarea la Uniunea Europeana, România risca sa piarda oportunitatea de a folosi fondurile structurale, instrumente financiare concepute pentru a elimina inegalitatile economice dintre diversele state membre ale Uniunii.
Majoritatea societatilor oltene au înregistrat saptamâna trecuta corectii negative la Bursa de Valori Bucuresti. ... Valoarea tranzactionata la BVB a fost în scadere cu sase la suta fata de saptamâna precedenta, atingând 334 de milioane de lei.
Presedintele Federatiei Sindicale din Industria Alimentara, Dragos Frumosu, a declarat, luni, ca preturile la alimente vor creste dupa cel putin o luna de depreciere continua a leului, apreciind ca unii producatori si comercianti vor majora preturile cand vor ajunge la "profit zero".
google-analytics.com